29 de febrer 2008

Un invent del Futur: La Ràdio!

Sant torne'm-hi que no ha estat res! Blogaires estem d'enhorabona! Aviat desapareixeran aquests temps de penombra i foscor televisiva, aquestes èpoques de telebrossa... Bé, aviat tampoc, la veritat.
Com diu un control visionari de 4t d'ESO l'any 19220 s'inventarà la ràdio, així que com vaig posar al comentari adjunt: "Només falten poc més de 17 mil anys!".
El cert és que darrera aquesta notícia estil Nostradamus, s'obre un ampli ventall de possibilitats: escoltar l'audio sense haver de veure la imatge com ara ens passa amb la TV, escoltar alguna cosa més al cotxe que no sigui l'MP3 ... Estic il.lusionat!
P.S. Ara només faltaria que aquest mitjà en el futur també s'utilitzés per atacar Catalunya amb algú que es digués Jiménez Losantos, serà això possible?

28 de febrer 2008

Respectaran Catalunya a Salou (i a tot arreu!)



Bones! Permeteu-me que avui escombri cap a casa. Abans que tot disculpeu l'hora d'actualització però és que ara arribo del míting que hem fet a Salou amb l'Artur Mas.

No vull polititzar, tothom ja sap el meu punt de vista i no aniré a convençer a ningú, només que quedi clara la idea per a tothom que viu , treballa i estudia a Catalunya, que a Espanya, com diu el lema de la fotografia:

Respectaran Catalunya.

Cal que mirem per nosaltres, perquè sinó... qui ho farà? El míting ha transmès bones sensacions, la veritat.

Visca Catalunya!

P.S. Estava TV3, si demà algú em veu pel TN-Comarques q m'avisi!

27 de febrer 2008

El Racó de La Pineda


Avui tiraré de records, el meu estimat Racó de La Pineda, allà on el meu avi se'n feia uns tips de pescar, on m'explicava de petit la història d'un vaixell enfonsat, on feia musclos i el pop, on jo anava saltant de roca en roca darrera els crancs...
El temps passa, el Port creix, la platja va desaparèixer i d'uns anys ençà gràcies a la insistència del nostre Ajuntament, del nou espigó construït, de la sorra afegida en èpoques de temporal ... hem aconseguit recuperar una preciosa platja de La Pineda amb una amplada que ni el meu avi crec que arribés a recordar.
Avui ell ja no pescaria sobre el niu d'ametralladores que tants records li portava, avui ho faria des del nou espigó amb les seves velles canyes de bambú. El temps avança, les coses canvien, però els records queden, perduren i el Racó sempre serà el Racó, amb sorra o sense.
P.S. Un parell de fotografies del seguiment que he anat fent del Racó aquests darrers anys. Guanyar sorra a la platja significa perdre l'encant del niu, però val la pena, uns nous encants en aquesta preciosa platja i noves històries de ben segur sorgiran.

26 de febrer 2008

ZP, Rajoy i els T- Rex

Tot el dia sentint per activa i per passiva parlar del debat ahir per TV dels dos primers personatges esmentats en el títol (malgrat que una intervenció del tercer hauria generat segurament molta més adrenalina que els altres junts!).
Però no us espanteu, amigues i amics blogaires, que no us parlaré de com va anar ni si va guanyar l'un o l'altre... el guanyador d'avui per mi és aquest T-Rex fet en plastilina aquest migdia per la meva filla gran.
Vista la seva ferocitat ja res m'espanta del q puguin dir o arribar a prometre els altres dos! (malgrat q algunes de les seves propostes tb semblin de l' època dels Tiranosaures).

P.S. Per quan un debat a una TV catalana amb propostes q realment interessin a Catalunya amb tots aquells partits q tenen tb molt a dir i no només amb aquesta bipolaritat americana?

25 de febrer 2008

I ens queixem de Rodalies de Renfe!


Avui la font d'inspiració ha arribat tot corregint controls trimestrals de 4t d'ESO. Una alumna creu sincerament que la màquina de vapor d'en George Stephenson anava, com es veu en la foto, a 24 cm/h!!
Per tant per avançar 1 metre trigava algo més de 4 horetes i per anar d'aqui a BCN (posem 100 km) hauria trigat uns 48 anys! (només anar clar, la tornada ja l'haurien de fer els nostres fills).
Així que prou ja de criticar la Magdalena Álvarez i les Rodalies de Renfe, van volant, com si del tren Bala japonès es tractés, comparat amb això!!
P.S. Serà aquesta noia del control la futura Ministra de Foment? Temps al temps!

24 de febrer 2008

Inauguració oficial


Bones! Avui inauguro oficialment el meu Blog, ja aniré posant cosetes més interessants i comentaris més sucosos. Per començar, us poso una foto d'ahir que vam anar a fer un tomet tota la family per la Torre d'en Dolça.
Post Recomendado deslizante para blogger