24 de maig 2009

Eleccions Europees 2009

Divendres 22 a les 0 hores es va donar el tret de sortida a aquestes eleccions europees i com molt bé diu el nostre candidat, en Ramon Tremosa, no tots els partits polítics són iguals. A Vila-seca, per sort, la majoria de gent això ja ho té clar de fa molts anys gràcies a la feina ben feta de l'equip de govern i divendres en l'enganxada del primer cartell va quedar claríssim... Mentre una àmplia representació de l'executiva local de Convergència es dedicava a anar enganxant durant hores aquests cartells, amb esforç i treball com ja és habitual (gràcies a tothom!), la resta de partits ni se'ls veia per enlloc ni tampoc als seus cartells electorals, amb un absolut menyspreu cap a Vila-seca com si aquí la gent només votés en altres tipus d'eleccions i no en Europees, potser consideren d esegona o tercera els vots dels vila-secans per Europa?

És lògic, PP i PSOE plantegen unes europees a l'espanyola, oblidant i obviant a la resta de partits i seguint amb aquella política de baix calatge i moralitat dubtosa que ja va quedar clara al debat "sobre el Estado de la Nación", on sembla importar més faltar al respecte a l'adversari que servir a la ciutadania i aportar solucions. I això queda claríssim en els seus cartells electorals, els del PSOE una gran falta de respecte i de saber fer polític, per exemple. 

En Tremosa és un candidat brillant, pedagògic, amb un bon i ampli full de ruta de treball i una persona molt aclaridora i optimista que contagia el seu entusiasme. Particularment trobo molt encertada la seva tria per encapçalar el projecte de CiU en aquestes europees i trobo que és molt d' agraïr la seva implicació. Farem una molt bona campanya, sense cap dubte, i en Ramon serà un excel.lent representant dels catalans a Europa intentant evitar que Espanya ens segueixi ofegant i tallant les vies de comunicació i de sortida. 

Cal que tots ens impliquem en aquestes eleccions i anem a votar, a Europa es decideix molt més del que ens pensem i cal que tinguem clar votar en clau catalana, vigilant tots aquells que s'omplen la boca dient que ens defensen i pensen en Catalunya i que alhora de la veritat fugen corrents en sentir el xiulet del seu amo. 
Busquem una Catalunya forta, ben recolzada en Europa; una Catalunya que pugui alliberar-se de la pressió espanyola, que ens deixin sentir-nos nosaltres mateixos i deixin de posar pals a les rodes; una Catalunya que torni a ser pròspera i on tots ens sentim a gust. 
Endavant! Entre tots podem fer-ho possible!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Recomendado deslizante para blogger