On escric?


  • Col·laboro habitualment a la secció Opinions de "El Matí Digital"  , diari digital on escric la meva columna Sacsejat, no remenat! des d'octubre de 2009 quan vaig començar la meva col·laboració com articulista en aquest mitjà digital d'àmbit nacional i sempre que el temps m'ho ha permès. Clicant en el següent enllaç podreu trobar la meva biografia i tots els articles publicats fins a dia d'avui.
  • Col·laboro escrivint articles d'opinió en mitjans escrits i digitals de premsa gratuïta d'àmbit comarcal i més ampli com el "Diari Més", "La Ciutat", "La República Checa".
  • També he col·laborat de forma esporàdica en altres mitjans de premsa local com poden ser l' "Estímul" de La Canonja o "El Pont de Fusta" de Vila-seca i Salou.
  • Destacar també les col·laboracions realitzades fent cartes d'opinió en d'altres mitjans de premsa digital nacionals i locals com "La Vanguardia" on vaig presentar aquest blog el mes de març de 2008  o "Tot Tarragona" (Corrupció, política i mitjans de comunicació ).
Post Recomendado deslizante para blogger