23 de desembre 2008

Caldereta de Llamàntol




Ingredients principals: Un llamàntol viu i arròs
1 vas (dels petitons de mida de cafè) d’arròs per 5 de caldo per persona.






Primer s'ha de preparar la picada en fred i s'ha de triturar:

1 pebrot verd
1 ceba
2 dents d’all
1 cullerada pebre vermell dolç
1 tomàquet sense pell ni llavors
4 avellanes
4 ametlles
Julivert
Sal

Un cop a punt, agafar una cassola gran per fer l’arròs i posar-la al foc.


Posar oli (cul ple)


Trossejar el llamàntol i fregir-lo fins que canvia de color. Treure’l i reservar-lo a banda.



Afegir-hi la picada que em preparat, quan quasi estigui, afegir-hi les cloïsses. Quan aquestes s’obren hi afegim el caldo.



Quan bulli, són 20 minuts justos de cocció, tancar i servir al moment.

P.S. Recepta de la mare del Laureano


Post Recomendado deslizante para blogger