Qui sóc?

Sóc en Josep Plana i Monné, reusenc de naixement però vivint fora vila des de fa molts anys, primer a Vila-seca i des de fa uns anys al Catllar.
Nascut a finals de la primavera de 1971,  pare de quatre fills, tinc el goig de tenir tres precioses i meravelloses nenes i un trapella i bufó nen amb el suport al meu costat sempre d'una persona encantadora com la Cristina, la meva dona.

De ben petit vaig començar el meu aprenentatge al col·legi Sant Josep de Reus on vaig fer el parvulari, per després anar a estudiar EGB a la "SAFA" Sagrada Família ( ara Pare Manyanet), llocs que m'han marcat i dels que en guardo un excel·lent record de la meva formació com a persona.

Més tard vaig seguir estudiant a Reus el Batxillerat i el COU a l'Institut de Batxillerat Gaudí abans de marxar cap a Tarragona per llicenciar-me en Ciències Químiques en l'especialitat de Química Industrial a la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Màster amb excel.lent en Sistemes Informàtics per la URV posteriorment i amb una diplomatura de Postgrau en Funció Gerencial Local i Funció Directiva, la meva vida laboral es desenvolupa principalment en el món de l'ensenyament als joves tant impartint classes en un col.legi concertat de 2n cicle d'ESO i Batxillerat de matèries de ciències com Tecnologia i Matemàtiques com dedicant-me a la gestió de la Formació Ocupacional i de Plans d'Ocupació de les Polítiques Actives d'Ocupació d'una administració pública ajudant en la formació laboral de la gent que ho necessita i en l'equilibri territorial en la recerca d'oportunitats també treballant com a tècnic d'Emprenedoria fomentant el talent jove i la innovació.

Interessat en l'espai, l'Univers, els viatges en el temps, la Ciència Ficció, la possibilitat de vida més enllà del nostre planeta, Catalunya i el seu fet diferencial, la vida de poble, costums i tradicions i sobretot em considero un patriota català, ara i sempre.


De gustos musicals diversos com Eros Ramazzotti, Andrea Boccelli, Nek, The Police, The Beach Boys. M'agraden pel·lícules i sèries com ara El Santo, Star Wars, James Bond, Juego de Tronos, Star Trek -la Nova Generació, pel·lícules de M. Night Shyamalan, Gladiator... I lector de diversitat de llibres de política, de temàtica catalana o d'altres com Si això és un home o La treva d'en Primo Levi, Història del Temps o El Universo en una cáscara de nuez d'en Stephen W. Hawking.

Interessat en política i compromès amb la comarca i amb el país, he estat militant de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) al llarg de 20 anys fins a la seva desaparició, desenvolupant diferents càrrecs orgànics estructurals a nivell local, comarcal i nacional:

- Comitè executiu local CDC Vila-seca: Vocal (2001-2005), Secretari d'Organització (2005-2012), President - Cap Local (2012-2016).
- Comitè executiu comarcal CDC Tarragonès: Vocal (2006-2012), Secretari d'Organització (2012-2016).
- Conseller Nacional electe per CDC a la comarca del Tarragonès (2008-2016).
- Vocal de la Sectorial d'Esports de la Federació de CDC de Tarragona   (2008-2012).
- Coordinador de la Sectorial de Noves Tecnologies i TIC de la Federació de CDC de Tarragona (2012-2016).

Col.laborador actiu en totes les campanyes electorals i cap de campanya en eleccions municipals a Vila-seca en diferents ocasions i sobretot des de la vessant de les noves tecnologies, en el seu dia vaig ser també un dels 100 agents referencials de la Casa Gran del Catalanisme.

 En l'actualitat col.laboro en mitjans de premsa escrita i digital  quan m'ho demanen i escric aquest blog des de febrer de 2008, sempre que el temps i la meva vida personal m'ho permet. Em podeu trobar a Twitter, Instagram i Linkedin, i estaré encantat de poder saludar-vos i saber les vostres opinions dels meus escrits.

Salut!
                    


"The Force will be with you... always"


Post Recomendado deslizante para blogger