Qui sóc?

Sóc en Josep Plana i Monné, reusenc de naixement que ha viscut molts anys de la seva vida a Vila-seca i catllarenc d'adopció on visc actualment.
Nascut a finals de la primavera de 1971, tinc el goig de ser pare de dues precioses i encantadores nenes i d'un trapella i bufó nen i de tenir al meu costat una persona encantadora com la Cristina.

De ben petit vaig començar el meu aprenentatge al col·legi Sant Josep de Reus on vaig fer el parvulari, per després anar a estudiar EGB a la "SAFA" Sagrada Família ( ara Pare Manyanet), llocs que m'han marcat i dels que en guardo un excel·lent record de la meva formació com a persona.

Més tard vaig seguir estudiant a Reus el Batxillerat i el COU a l'Institut de Batxillerat Gaudí abans de marxar cap a Tarragona per llicenciar-me en Ciències Químiques en l'especialitat de Química Industrial a la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Màster amb excel.lent en Sistemes Informàtics per la URV posteriorment, la meva vida laboral es desenvolupa principalment en el món de l'ensenyament als joves tant impartint classes en un col.legi concertat de 2n cicle d'ESO i Batxillerat de matèries de ciències com Tecnologia i Matemàtiques com dedicant-me a la gestió de la Formació Ocupacional i de Plans d'Ocupació de les Polítiques Actives d'Ocupació d'una administració pública ajudant en la formació laboral de la gent que ho necessita i en l'equilibri territorial en la recerca d'oportunitats i darrerament treballant com a tècnic d'Emprenedoria.

Interessat en l'Espai, l'Univers, els viatges en el temps, la Ciència Ficció, la possibilitat de vida més enllà del nostre planeta, Catalunya i el seu fet diferencial, la vida de poble, costums i tradicions i sobretot em considero un patriota català.


De gustos musicals diversos com Eros Ramazzotti, Andrea Boccelli, Nek, The Police, The Beach Boys. M'agraden pel·lícules i sèries com ara El Santo, Star Wars, James Bond, Juego de Tronos, Star Trek -la Nova Generació, pel·lícules de M. Night Shyamalan, Gladiator... I lector de diversitat de llibres de política, de temàtica catalana o d'altres com Si això és un home o La treva d'en Primo Levi, Història del Temps o El Universo en una cáscara de nuez d'en Stephen W. Hawking.

Interessat en política i compromès amb la comarca, he estat militant de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) al llarg de 20 anys fins a la seva desaparició, desenvolupant diferents càrrecs orgànics estructurals a nivell local, comarcal i nacional:

- Comitè executiu local CDC Vila-seca: Vocal (2001-2005), Secretari d'Organització (2005-2012), President - Cap Local (2012-2016).
- Comitè executiu comarcal CDC Tarragonès: Vocal (2006-2012), Secretari d'Organització (2012-2016).
- Conseller Nacional electe per CDC a la comarca del Tarragonès (2008-2016).
- Vocal de la Sectorial d'Esports de la Federació de CDC de Tarragona   (2008-2012).
- Coordinador de la Sectorial de Noves Tecnologies i TIC de la Federació de CDC de Tarragona (2012-2016).


Col.laborador actiu en totes les campanyes electorals i cap de campanya en eleccions municipals a Vila-seca en diferents ocasions i sobretot des de la vessant de les noves tecnologies, en el seu dia vaig ser també un dels 100 agents referencials de la Casa Gran del Catalanisme.

 En l'actualitat col.laboro en mitjans de premsa escrita i digital i escric aquest blog des de febrer de 2008. Per qualsevol dubte o suggeriment no dubteu de dirigir-vos a mi a qualsevol d'aquestes adreces electròniques:
 http://pepplana.blogspot.com
http://about.me/pep.plana

                    
pep.plana@gmail.com


"The Force will be with you... always" and "Be patient, young Jedi"


Post Recomendado deslizante para blogger