18 de gener 2010

Espectacular Uala! Inaugural del Pallassòdrom de Vila-seca

Avui dilluns 18 de gener i seguint amb els actes de la Festa Major d’Hivern de Sant Antoni a Vila-seca, a les 18.30 hores a l’Auditori Josep Carreras ha tingut lloc un espectacular i grandiós espectacle en el Uala! inaugural del Pallassòdrom. Un altíssim nivell en els pallassos i pallasses presents ha fet gaudir d’allò més a grans i petits dins un espectacle molt cuidat on han alternat diferents actuacions totes elles amb el lligam i el vincle comú de la música com a homenatge al recinte on ha tingut lloc la cita.
262_2251
Dins aquest gran nivell ha destacat, per sobre de tot, la presència del gran clown internacional Jango Edwards, padrí d’aquesta edició i a partir d’ara, padrí també de futures edicions del Pallassòdrom vila-secà. A Jango l’ha acompanyat el bon fer de molt bones actuacions com les de la pallassa, Pepa Plana.
Aquest només ha estat l’inici d’un pallassòdrom que s’allargarà en el temps en aquest proper cap de setmana on podrem gaudir també d’actuacions per a grans i petits en diferents horaris i on cal destacar la presència de Paz Padilla el proper divendres.
Seguim gaudint de la Festa Major doncs i resteu tots convidats al Pallassòdrom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Recomendado deslizante para blogger