31 de gener 2010

Mas President a la Vall d’Hebron

 En un pavelló de la Vall d’Hebron desbordat per l’ocasió, ple a vessar des de molt abans de començar la festa de proclamació, amb més de quatre mil persones i amb un sol clam: “Mas, President! “ , un gran ambient i un alt nivell de discursos on l’Artur ha promès que buscarà els millors, i si no hi son dins el partit tambe els buscarà fora. Això és el que volem sentir tots, militants, simpatitzants, catalans en general…
262_2372
Trobar la gent més vàl.lida pel projecte i sobretot, per Catalunya, pencaires, ara cal treballar molt fort, picar molta pedra i no defallir que tenim molta feina per fer i moltes coses per arreglar i endreçar. Moltes enquestes donen ara altíssims percentatges a Convergència de poder tenir el proper Govern de la Generalitat, de fer de l’Artur Mas el proper President de Catalunya, de prejubilar el tripartit abans no jubilin ells Catalunya com ens recordava avui l’Artur… Moltes enquestes volen un canvi de color en el Govern, la majoria de gent ja està farta de “tristpartit”, d’invents d’aquests que han fet més mal que no pas bé a Catalunya, d’opcions polítiques que ja es barallen abans de començar i que ni a opcions poden arribar de moment, cal ser seriosos, cal posar-se a treballar fort pels catalans i per Catalunya.

Una festa de proclamació que ha començat amb un gran discurs d’en Jordi Pujol, que ha seguit en Duran i Lleida demanant de passar pàgina d’aquest Govern del tripartit, un Govern que ha deixat al país ratllant el ridícul per la seva falta de preparació, de projecte, de capacitat… per la seva debilitat i les seves contínues lluites internes. Cal que Catalunya reaccioni, com demanava Jordi Pujol perquè vindran temps difícils i cal que els més preparats retornin a Catalunya al lloc que li pertoca amb les màximes garanties possibles.
 Mas, President! el camí ha començat…


Josep Plana i Monné
Conseller Nacional de CDC pel Tarragonès

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Recomendado deslizante para blogger