20 de setembre 2008

Conseller Nacional de CDC


Fer-vos saber amigues i amics blogaires que des del passat dimecres dia 17 a la nit jo, en Pep Plana, sóc Conseller Nacional de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) tot representant el Tarragonès.

Agraïr molt especialment el recolçament i l'ajut dels militants del meu poble, Vila-seca i en especial de l'Alcalde Josep Poblet així com també les mostres de suport rebudes pels companys i amics d'altres pobles com Salou, Torredembarra, Creixell, de la comarca en general i de Tarragona ciutat també en aquesta fita que inicio amb una gran il.lusió.
Les votacions van tenir lloc a l'Hotel Ciutat de Tarragona dimecres de 19 a 21 hores amb una assistència massiva de militància (unes 300 persones) que dona mostra de la vida i el moviment així com les ganes que hi ha al partit i que ens omplen d'il.lusió renovada a totes i tots. Felicitar també el Joan Aregio com a nou Cap Local de Tarragona i al seu equip, felicitar Santi Pallàs com a Cap Comarcal i al seu equip i també als meus companys que han estat escollits Consellers Nacionals com jo: el Daniel Massagué, la Carme Masip, el Lluís Badia i el Jordi Sendra. Enhorabona a tothom!
Josep Plana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Recomendado deslizante para blogger