11 de setembre 2008

Onze de setembre: Visca Catalunya!

Què més dir en un article que no estigui ja reflectit en aquest títol? Doncs senzillament explicar la magnífica conferència que hem tingut avui a Vila-seca que com ja és habitual en els darrers quatre anys organitza l'Executiva Local de Convergència.

Fa quatre anys va iniciar el cicle de les conferències de la Diada l'amic Jordi Jané, diputat a Madrid; vam seguir amb el llavors alcalde de Tarragona, Joan Miquel Nadal; el nostre estimat alcalde i llavors ja president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet i avui amb un estimadíssim vila-secà que va ser alcalde, president de la Diputació i Conseller de la Generalitat, en Joan M. Pujals.

Malgrat l'onomàstica dels 25 anys de govern convergent al poble iniciats en la seva persona, en Joan M. poc amic de recordar dates i molt amic de treballar i fer la feina ben feta ens ha regalat a totes les vila-secanes i vila-secans allí presents una excepcional conferència al voltant de l'origen de l' Himne dels Segadors, recordant dates, antecedents històrics, rememorant diferent versions, sentint aquestes i fruïnt tots nosaltres d'aquests moments.

Una conferència que ha estat, doncs, tot un èxit amb el local ple de gom a gom com ja és norma habitual, i malgrat la calor que tots hem aguantat de la millor manera possible no hi ha cap dubte que ha estat una Diada memorable complementada després amb un excel.lent dinar amb l'assistència d'unes 50 persones destacades dins l'àmbit vila-secà. Res més a dir, bona Diada a totes i tots, blogaires i Visca Catalunya!

P.S. Més informació de la Diada a nivell de Catalunya a: http://www.lavanguardia.es/lv24h/20080911/53537502674.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Recomendado deslizante para blogger