24 de juny 2008

Pre-Congrés CDC Federacions de Tarragona i Terres de l'Ebre

El passat dissabte dia 21 va tenir lloc a l'Hospitalet de l'Infant aquest pre-congrés del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre que precedeix el 15è Congrés de CDC que tindrà lloc els dies 11,12 i 13 de juliol propers.
Amb l'assistència d'uns 130 delegats d'aquestes Federacions es van debatre durant tot el matí les diferents esmenes de les 4 ponències per separat, sense entrar en l'exhaustiu detall d'una per una ja que a l'existir moltíssimes esmenes amb un matí era absolutament impossible parlar-ne de totes, això demostra la implicació i les ganes de fer les coses bé que hi ha en aquests moments per part de la militància. Un pre-congrés que va comptar amb destacadíssimes personalitats de l'àmbit local, comarcal i provincial com ara el president de la Diputació, Josep Poblet i també amb líders nacionals del partit com en Felip Puig i l'Artur Mas.
Les conclussions extretes només poden ser positives donat el volum de gent i les ganes de treballar, llàstima que la falta de temps material motivés que les esmenes, sobretot en la ponència 3, no póguessin ser treballades amb més profunditat. L'acte va concloure amb un discurs d'Artur Mas i un correctíssim dinar a base de paella posteriorment per anar agafant forces de cara al congrés d'aqui tres setmanes.
P.S. Més informació al enllaç de CDC i al següent enllaç de La Vanguardia http://www.lavanguardia.es/lv24h/20080627/53490295547.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Recomendado deslizante para blogger