30 de juny 2008

Crisi econòmica? Quina crisi? "Podemos, España campeona de Europa de fútbol"

Vagi per endavant la meva felicitació a "la Roja", a "la Furia española" i a tota la selecció i seguidors en general d'Espanya pel seu més que merescut títol de Campions d'Europa de fútbol. El cert és que des de 1964 que això no passava i és clar, l'alegria ha estat desbordant, fins i tot jo que massa "futbolero" no sóc i que em considero més aviat catalanista m'he alegrat i he preferit que guanyés "la selección".
Poder doncs ha pogut, "podemos, podemos", han anat a per ells, a per tots i endavant, surt l'espanyolisme més ranci amagat vés a saber on, es pot destrossar mobiliari urbà, ajaure's al mig d'una carretera, tirar coets i bengales sense control, banyar-se a les fonts públiques, anar tots de peu darrera una grua saltant com si fossim Carnaval (mai millor dit) i que la guàrdia urbana no digui res i la crisi... buffff! la crisi ha desaparegut per art de màgia, avui tot va bé, demà també, d'aqui una setmana potser tornem a la normalitat, però això si.. eiii, que som campions d'Europa! Guau! i pobre d'algú de nosaltres que critiqui res o que ahir s'enfadi per totes aquestes destrosses o malifetes perquè passarem a ser considerats "antipatriotas de la roja".
Jo me'n alegro molt d'aquesta sensacional victòria i ja espero impacient la trucada de la Federació dient-me quina part de la prima dels futbolistes em toca, perquè clar, si "la Selección somos todos" és d'esperar que també tinguem recompensa, tipus els 400 euros del Zapatero, perquè sinó de que serveix que hagin guanyat? de què serveix que guanyi algú?
L'euforia és passatgera i acabarà passant, però la crisi sembla ser que va per més llarg... però com feia Franco amb els seus pantans i "toros", com feien els romans amb el seu circ i gladiadors i com fem ara amb l 'històric i histèric triomf de la Roja, tots ja estem entretinguts i no pensarem en coses més complicades. Crisi? Quina crisi? Espanya, campiona d'Europa... "toma ya!"
P.S. Podeu veure el ressó d'aquest títol europeu a http://www.lavanguardia.es/lv24h/20080629/53491028101.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Recomendado deslizante para blogger