09 de setembre 2009

La Fundació ONCE qualifica amb EXCEL.LENT la remodelació de la plaça de l’Església de Vila-seca

La Direcció d’Accessibilitat Universal de la Fundació ONCE ha avaluat les obres que ha realitzat l’Ajuntament de Vila-seca a la plaça de l’Església amb la supressió de barreres arquitectòniques, i les ha qualificat d’excel·lents.

En concret, aquest informe destaca que s’ha actuat en una zona de gran importància entre els veïns, amb dos edificis públics rellevants: l’Ajuntament i l’església, que s’han aconseguit entorns agradables per al seu ús per part de tots els ciutadans, tinguin o no dificultat de moviment, que l’execució de l’obra ha estat excel·lent i que s’han utilitzat materials altament resistents, cosa que afavorirà l’ús d’aquest espai al llarg del temps.

Aquest informe destaca que l’actuació compleix la legislació vigent en matèria d’accessibilitat, i també ressalta la importància de l’actuació, i l’execució excel·lent. Per això la Fundació ONCE ha felicitat públicament al nostre Ajuntament.

Plaça Església

La recent remodelació de la plaça de l’Església s’emmarca dins el procés de renovació integral i millora del Nucli Antic, acabat amb plataforma única, que l’Ajuntament de Vila-seca va iniciar amb actuacions puntuals durant els anys 1990-2005 i que ha continuat amb l’execució de la Fase A (eix central) durant els anys 2005-2008.

El sector Nord o Fase B, s’està executant actualment, i es culminarà amb el sector Sud o Fase C que actualment es troba en fase de redacció del projecte que permetrà iniciar properament la seva licitació. Tot plegat es tracta d’una inversió de més d’11 milions d’euros sense aplicar contribucions especials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Recomendado deslizante para blogger