13 de març 2009

Errades periodístiques... i d'altres

Amigues i amics blogaires... apunteu-vos a les vostres agendes, PDAs, al calendari de la cuina... on faci falta la data del 3 d'abril perquè aquell dia tindrà lloc a Vila-seca un esdeveniment extraordinari dins el marc de la temporada de primavera- estiu de l'Auditori Josep Carreras.

Perquè segons publicava el diari gratuït Més aquesta setmana i com podeu veure i llegir en la fotografia adjunta, aquell dia tindrem l'honor que a Vila-seca actuïn en Joseph Haydn i Félix Mendelssohn!
I no només això sinó que faran nit aquí al poble i l'endemà repeteixen!!!

El que jo no entenc és com davant una exclusiva d'aquesta magnitud, la gent del Més, modestos ells, no han posat aquest fet en grans titulars i s'han dedicats a titular amb altres actes amb molta menys rellevància que el fet de ressuscitar ( i mai més ben dit) aquests dos grans compositors. 
Poc importa que faci 200 anys del naixement d'en Mendelssohn i també 200 de la mort d'en Haydn, això són fets menors, ells vindran. 
Ostres! Aquest periodisme de corre cuita, "cortar y pegar"... errar és humà, com no, però per alguna cosa es pot rellegir el que escrius, rectificar o fixar-t'hi una mica més i si vols dedicar poc espai a la notícia doncs vigila on retalles. A Vila-seca estem acostumats a grans actes, bones organitzacions i importants èxits però mai, mai havíem arribat encara a aquest nivell. 
Gràcies amics del diari Més!

I per acabar una errada de lectura avui a una classe de Batxillerat que també té la seva gràcia: ara resulta que la llet porta CAFEÏNA enlloc de caseïna... Això em permet reflexionar i entre moltes coses com per exemple perquè les meves filles no es dormen després de prendre el got de llet a la nit... que errats que estem amics i quantes coses ens queden per aprendre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Recomendado deslizante para blogger