08 de març 2009

Errades i més errades!!

Diuen que errar, que equivocar-se és humà, que l'home (dona) és l'únic animal que ensopega dos cops amb la mateixa pedra... però per descriure la forma d'actuar de molts com ara el "Gobierno de España" caldria inventar un nou mot perquè el terme es queda curt.

A la fotografia podeu veure'n un exemple: baixador de tren a Vila-seca on per agafar qualsevoNegretal tren de les dues vies operatives (sentit Tarragona o sentit Reus) cal estar situat en la mitjana central a la que només podem accedir travessant les vies i vigilant molt, és perillós, clar que sí... solució del "Ministerio" (o serà Misterio)? posar un cartell vermell (com no!) posant no passeu! Llavors com arribem a agafar els trens? Volant? i quan el tren ens deixa que fem? quedar-nos a viure permanentment al mig de la mitjana?

Canviant de tema però seguint amb algunes errades divertides d'aquelles que es fan als exàmens per nerviosisme, mandra, falta d'estudi... un alumne està convençut que Albert Einstein va inventar el tricicle, la roda i el motor elèctric... clar! dins la seva lògica és evident que sense roda no hi hauria tricicle, llàstima només que això de la roda té uns quants milers d'anys més...

Més... en Schottky era un físic alemany relacionat amb els díodes de l'electrònica, el llibre deia això, molts alumnes també... d'altres li canviaven el nom però dir-li Scottex! 
Home, això si què no... que em recordava el gosset aquell corrent per casa amb el paper de WC.

Seguint amb Schottky el llibre parla de cristalls però un alumne posa: en Schoff (deu ser com li deien després de banyar-se) fa cistells.
Coi! com si vol fer macramé o punt de creu! ja veieu quines aficions que tenia l'home ( a no ser que l'estudiant en qüestió necessiti una revisió ocular després d'intentar copiar del company de davant i confondre la paraula cristalls amb cistells...)

Bona setmana i com diria un la pluja àcida és quan plou i des del cel es tira àcid amb unes màquines, així que ja sabeu... compte no es foradin els paraigües!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Recomendado deslizante para blogger