20 de març 2009

El tripartit dels Germans Marx i en ZPinotxo

Aquests darrers dies llegint la premsa, veient les notícies, escoltant la ràdio... he retornat a la meva infantesa. La meva infantesa està força relacionada amb els Germans Marx, m'agradaven molt les seves pel.lícules que no paraven de repetir quan jo era un nen i recordo com un dissabte a la nit mentre jo veia "Sopa de Ganso" tot sopant amb els avis naixia la meva germana mitjana.
I aquests dies tot el que està passant amb el tripartit i la seva manera de fer i d'actuar me'ls han recordat... amb una gran diferència: els Germans Marx feien riure i el tripartit fa plorar i si fa riure no és conscientment sinó que és per una mala gestió insultant.

N'han fet tantes darrerament que no sé ben bé per on començar: primer potser els repartiré els papers amb els Germans. El de Harpo, el germà mut, està molt demanat... podria ser-ho en Carod que en tal d'anar cobrant a finals de mes no diu ni piu o se'n va a fer les rutes amazòniques tipus Miguel de la Quadra Salcedo i a repartir diners als pobles indígenes.

Podria ser-ho en Saura perquè sempre que parla diu disbarats i no encerta res i segur que molts dels seus preferirien que fos mut però millor el deixem parlar, no? Així que el paper finalment li donarem al Montilla, donada la seva facilitat de paraula i d'expressió... si un dia d'aquests el veieu pel Parlament amb l'arpa que res us estranyi...

El desastre de Saura, Iniciativa, els mossos, les seves càrregues a la Universitat... la colla de despropòsits ja parla per si mateixa i clama al cel; el desastre del finançament on al final tothom tindrà el que vol i més excepte Catalunya (caldrà reaccionar i de valent!), el ja comentat de Carod en plan Mowgli ( on deu tenir el Baloo ? serà el Puigcercós?), les vagues d'ensenyament, tot el despropòsit  econòmic, etc... Si tot això hagués passat amb una Generalitat convergent.. uffff!!! ens estarien posant a caldo i molt més.

I per acabar-ho d'arreglar arriba el mag dels somriures, el mestre de l'engany i de crear falses il.lusions, en ZPinotxo que ara diu que això que s'està dient dels 1200, 1600 , 2000 milions d' euros.... ei, què això no és veritat... que res de declaracions de La Moncloa, que això ho ha dit alguna veu no autoritzada... 

I veus? en això és en l'únic que li dono la raó a ZPinotxo perquè això ho ha dit en Saura i està clar que massa autoritzat no està, oi? per això molts preferirien veure'l convertit en un rinxoladet Harpo anant tocant la botzina per tot arreu. Això si, a 40 km/h no fos cas!

P.S. Fotografia extreta d'Internet dels genials Germans Marx, espero que allà on siguin em perdonin la comparació i s'ho prenguin amb el seu gran sentit de l'humor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Recomendado deslizante para blogger