04 d’octubre 2008

Consell Nacional CDC: 4 d'octubre

Avui dissabte al matí he fet el meu debut com a Conseller Nacional de CDC, moment que esperava amb molta il.lusió. Hem quedat amb altres companys del Tarragonès i del Camp de Tarragona i cap a Bellaterra. Assistir per primer cop a un Consell Nacional ha estat un moment molt maco i molt emotiu dels que sempre es recorden.

Primer s'ha constituït la Mesa del Consell Nacional, després de passar per la pertinent votació; de la mateixa manera que més tard s'ha aprovat la proposta de Secretariat Permanent i s'han elegit els membres de la comissió de seguiment d'acords congressuals.  Hem escoltat amb atenció l'informe d'orientació política del nostre Secretari General, Artur Mas on després de recordar la figura del bisbe Carrera ha parlat del projecte de la Casa Gran, de la crisi econòmica, de la Llei d'Educació, dels pactes nacionals vers Habitatge, Innovació i Recerca, Infraestructures i Immigració.

L'informe de l'Artur Mas ha seguit parlant del finançament, de la futura sentència del Tribunal Constitucional respecte l'Estatut i de les futures Eleccions Europees el juny vinent. Posteriorment en Felip Puig ens ha parlat de l'activitat del partit, felicitant als Consellers Nacionals i en especial a aquells nous electes i diversos agraïments com ara a la Dolors Batalla per la seva feina a l'alcaldia de Valls.

Hem repassat, també, els noms dels nous presidents comarcals i sectorials així com presentant el programa de visites territorials incidint en l'aspecte de moure i dinamitzar el territori, recordant l'Escola de Tardor que començarà el proper 24 d'octubre o tot tornant a incidir i recordar el Projecte de Casa Gran. En resum, un matí i un migdia de dissabte a Bellaterra molt ben aprofitats i l'inici dels Consells Nacionals.

P.S. Podeu trobar informació del Consell Nacional també a: http://www.lavanguardia.es/lv24h/20081004/53554178758.html

Josep Plana i Monné

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Recomendado deslizante para blogger