09 d’octubre 2008

El Neolític i la Tecnologia segons l'ESO


Avui farem un petit repàs d'aquells conceptes que alguns alumnes d'ESO i altres de BAT, ja sigui per nervis, per falta d'estudi, per poca comprensió, etc...  posen en els exàmens i que tenen la seva gràcia. Anem a veure:

1. Com mostra la imatge sembla ser que ja l'any 1601 existien els primers xips, només feia uns 150 anys de la invenció de l'impremta i ja teníem els primers ordinadors! Considerant això m'estranya que grans músics com Mozart, Beethoven, Wagner... o tants d'altres no s'haguéssin dedicat ja a la música electrònica, o vés a saber, si ja escoltaven les seves composicions amb els seus primitius i-pods! I tot això sense que s'hagi descobert encara l'electricitat!

2. Una noia de 4t d'ESO està tota convençuda que el Neolític va durar des del segle I fins al segle XV, Déu n'hi ! i que en la Revolució Industrial dels segles XVIII i XIX es va descobrir el foc, la roda i l'arada. Lògic aquest desfasament temporal vista la durada del Neolític, a aquest ritme potser aviat inventem l'impremta i tot!

3. Uns alumnes de Música, molt hàbils i experts, han rebatejat Armstrong com a Neil (en honor de l'astronauta) o Lance (en honor del ciclista) enlloc de dir-li Louis i de la mateixa manera mentre que per uns va viure entre 1970 i 1971 (tot un nen prodigi!), per altres va viure entre el 1700 i el 1971 (tants anys donen per una bona producció discogràfica, i com llegíem abans va tenir la sort de viure la invenció de la roda i el descobriment del foc!).

4. Això sempre que en Frank Xerox no ens molesti a tots inventant la TV l'any 1700 (l'any de naixement de Louis Armstrong, jaja!) o que la pluja àcida sigui causada per l'àcid cítric i hagem de córrer tots amb gots i gerres pel carrer per omplir-les de vitamina C quan plogui.
Ànims i salut a totes i tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Recomendado deslizante para blogger