18 de juliol 2008

15è Congrés de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC)

Amigues i amics blogaires, avui fa una setmana que iniciàvem el Congrés. Un Congrés que ha estat molt profitós, on s'ha treballat molt intensament, on s'han marcat unes pautes molt interessants de cara al futur i on sobretot, malgrat alguna minoritària veu crítica, tot ha estat unitat, bon rotllo i sobretot treball i treball per Catalunya.

L'Artur Mas ha estat reelegit amb més d'un 95% dels vots dels delegats i a excepció del vot de càstig que ha rebut el David Madí, reelegit amb un 60% dels vots, la resta ha estat escollida amb uns percentatges de vot altíssims; com el nostre reelegit president de Federació del Camp de Tarragona, l'amic Quim Nin amb un 85% dels vots.

Des d'aquí trencar una llança en favor del Madí que també és normal rebre aquest vot de càstig considerant la seva posició de primera línia de foc i encoratjar-lo a seguir endavant amb la força de sempre i felicitar als nostres companys de Vila-seca, el nostre cap local el David Melero per entrar a formar part de la nova Executiva de Federació del Quim i al nostre estimat Alcalde, Josep Poblet per passar a formar part de l'Executiva Nacional del partit representant les Diputacions catalanes.

D'aquí Vila-seca vam anar-hi 8 delegats: el nostre cap local, David Melero, el nostre alcalde, Josep Poblet, Esteve Pujals com a conseller nacional i també el Josep Martínez, Josep M. Ràfols, la Montse Vàzquez, el Sergi López i jo mateix, en Pep Plana.

En el meu cas és el tercer congrés al que assisteixo després del meu debut a La Farga d'Hospitalet ara fa quatre anys i en aquest he copsat un estat d'ànims, una alegria, una feina ben feta i una sintonia molt i molt gran i superior a congresos anteriors. Personalment vaig presentar una sèrie d'esmenes a la ponència 3 en la que jo estava: Organització i la Casa Gran del Catalanisme, essent la majoria d'elles acceptades i incorporades en el nou text de la ponència, fent referència a temes tant diversos com el finançament dels locals, els logotips, els simpatitzants i militants, etc... des d'aquí reiterar la meva felicitació a totes i tots per aquest brillant congrés i endavant!

P.S. Més notícies convergents que us poden interessar http://www.lavanguardia.es/lv24h/20080721/53504791511.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Recomendado deslizante para blogger