13 de juny 2008

El nou Raval de la Mar de Vila-seca

Estem d'enhorabona a Vila-seca, amigues i amics blogaires! Segons publicava la premsa local i comarcal aquesta setmana finalment i després de 15 anys de lluites i de buscar el millor pel poble s'ha aconseguit signar entre Generalitat, Ajuntament, Diputació i sobretot les químiques, la part més discordant del litigi, aquest importantíssim acord, així que tindrem finalment el mur verd que ens separi de les químiques i la nova carretera fins a La Pineda (Raval de la Mar).

Amb una inversió propera als 30 milions d'euros la separació entre química i turisme cobrarà forma real d'aquí uns 4 anys, més o menys (diuen que pel 2012). La química finalment tindrà la seva carretera apart per circular com fa molts anys que hauria d'haver fet i no feia, el Raval de la Mar que avui dia s'acaba a la rotonda d'un centre comercial seguirà fins La Pineda afegint un nou pulmó verd d'unes 8 hectàrees al poble i l'actual carretera de Vila-seca a La Pineda passarà a ser aquesta realitat de Raval amb quatre carrils enlloc dels dos actuals amb el desdoblament d'una via de seguretat pel transport industrial com abans esmentava i àmplies voreres i carril bici em ambdós sentits.

Realment totes i tots els vila-secans i tothom que utilitzi aquesta carretera tant concorreguda, sobretot a l'estiu, estem expectants per veure aquest somni fet realitat i poder anar fins La Pineda amb tota la tranquilitat, a peu, en bici, com sigui ... gaudint de l'entorn (el Parc de la Torre d'en Dolça, per exemple) i fent d'un trajecte avui dia bastant saturat i complicat, a segons quines hores, un viatge maco i agradable. Gràcies al nostre consistori, vila-secanes i vila-secans estem d'enhorabona. Felicitats a totes i a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Recomendado deslizante para blogger