23 de març 2008

Port Aventura i l'incivisme d'avui dia


Avui tarda donada la fresca i el vent que feia que impossibilitava moltes sortides amb la canalla i aprofitant els visitants de fora vila que teníem, hem aprofitat per anar amb el passi a Port Aventura.

Els que gaudiu d'ell ja sabeu que a més de no pagar el pàrquing ( 7 euros), ni l'entrada (42 euros la normal), el podeu aparcar al que està situat de forma més propera al Parc, amb la comoditat per la canalla que això comporta.

Allí podreu comprovar en primera persona l'incivisme de la gent avui dia: Quants dels que aparquen en la nombrosa zona per gent amb minúsvalia poden fer-ho realment?

Avui tarda ja us dic jo que més d'un 80% dels cotxes allí aturats no ho eren, fet que m'indigna en gran mesura en veure com prenen el lloc, els llocs a la gent que els necessita, perquè això si... llocs lliures en aquella zona, cap ni un! Una vergonya!

Tampoc no els costaria gens als de Port Aventura destinar algun treballador a la zona que controlés una mica o tancar-ne l'accés d'alguna manera, és una suggerència!

P.S. Les nenes han disfrutat d'allò més amb l'espectacle de Xina Town, una passada de maco i espectacular, malgrat que ja és tot un clàssic!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Recomendado deslizante para blogger