21 de març 2010

No diguis que només va ser neu

Dissabte dia 6 feia molt bon dia, quasi primaveral podríem dir, les botigues al carrer a Vila-seca tot un èxit tant pels comerciants com per participació i ambient i a la tarda sessió de cinema amb les nenes, sessió en català a un quart de cinc als cinemes de l’Olzina Center de Vila-seca, en una sessió d’aquelles a meitat de preu que fan que el cinema s’ompli fins a dalt de gent, pel fet del preu, és clar, i no perquè la pel·lícula sigui en català. Mentre estava veient la pel·lícula i l’actitud de certs pares i fills no podia deixar de pensar en Darwin i l’evolució humana i en la feinada que els esperava als pobres encarregats de la sala un cop acabada.

14 de març 2010

Jo tanco La porta: la relativitat de la vida

Els dubtes han format part de mi aquests darrers dies. setmanes… No sabia si parlar-vos dels referèndums del 28-F i el camí vers el 25-A, de l’entrada en política del Laporta i la seva nova web, de la precampanya electoral que ja anem vivint...
La web d’en Laporta deia, textualment, el mateix dia de la inauguració: “El lloc web www.laporta2010.cat ha rebut 268.000 visites durant les primeres 24h de funcionament, amb un total de 537.000 pàgines vistes. Coincidint amb la posada en marxa del web es va rebre una mitjana de 100 visites cada segon...” Uf, cent visites per segon, sort que va afluixar el ritme perquè 100 visites per segon per 3600 segons que té una hora (ara semblo les hostesses de l’ “1,2,3” amb les seves calculadores....) són 360 mil visites cada hora i ells mateixos ja diuen que en tot un dia en van fer 100 mil menys que aquest valor. Quin ensurt! Ja veia el món amb un col·lapse informàtic pitjor que els causats pels dolents dominadors de la Terra en les pel·lícules d’en Bond i que l’efecte dos mil a les PS-3 tot junt.

07 de març 2010

L’amic Josep Poblet il.lusiona

Senzillament espectacular l’acte i la posada en escena de la festa de proclamació d’en Josep Poblet i Tous com a cap de llista per CiU de les comarques del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre per les properes eleccions al parlament de Catalunya.
Més de 1500 persones en un dinar al Centre de Convencions de Port Aventura el passat diumenge dia 21 que servia de nexe central d’unió a la proclamació feta al matí a les terres gironines d’en Santi Vila i que continuaria a la tarda a les comarques lleidatanes amb l’Albert Batalla i amb l’Artur Mas fent la volta a Catalunya aquell dia. Un dia amb gent vinguda de totes les comarques, més de 400 vila-secans donant suport i caliu al nostre alcalde, un Josep Poblet molt emocionat.
Permeteu-me, doncs, avui que faci una mica de país, escombri cap a casa i parli del meu poble, de la meva terra, Vila-seca i del nostre alcalde, conegut de molts de vosaltres en aquest cas, Josep Poblet i Tous. Sobretot vist el tractament mediàtic fet d’aquest acte i on la majoria de mitjans d’informació locals i nacionals han passat de puntetes i sense fer soroll ressaltant molt més l’escola d’hivern socialista a Tarragona del mateix dia. És evident que estan ja molt nerviosos, que encara hi ha comissaris polítics amb pes rellevant en segons quins consells d’administració i és que pobrets, veuen la que els ve a sobre i creuen que ignorant la realitat ja aniran fent.
Post Recomendado deslizante para blogger