10 de maig 2008

Tecnologia 3r ESO : Maquetes i Projectes




Bones amigues i amics del Blog! Aquesta setmana hem viscut l'esperat moment d'entregar els projectes i les maquetes realitzades, amb més i menys esforç però sempre amb molta il.lusió, pels alumnes de 3r d'ESO. El resultat ha estat molt divers amb idees molt innovadores, d'altres que no tant però que en nivell general m'han deixat molt gratament sorprès per la seva originalitat i sentit del treball.

Han fet treballs com ara una espectacular maqueta del castell del Harry Potter, una casa futurista amb circuits de llums LED, una pista d'aterratge amb el seu avió corresponent, diferents tipus de cases amb o sense circuit elèctric, maquetes d'habitacions, un semàfor, un dinamòmetre, un cotxe amb motor elèctric, un gos robòtic i la seva caseta, una maqueta en 3D de l'edifici del col.legi, un circuit de F-1, un volcà, una pagoda xinesa amb escuradents i molts d'altres. Una abraçada a totes i tots!

P.S. Aquí podeu veure un exemple amb la fotografia de la maqueta del castell del Harry Potter d'un grup d'alumnes de 3r d'ESO A.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Recomendado deslizante para blogger