17 d’abril 2008

L'incident d'Ascó


No entraré a valorar si l'incident d'Ascó és tant greu com diuen uns o pràcticament res com deien els altres ni si ens trobem al terme mig. El que és absolutament lamentable és la deixadesa que sembla patir la central, aquesta imatge d'improvisació que han deixat, aquest aire de central de dibuixos animats de la tele... i sobretot aquesta poca transparència informativa i el mal costum de mentir o dir veritats a mitges.

Un incident del mes de novembre silenciat fins ara i encara tenir la gosadia de seguir endavant com aquell que no vol la cosa i permetre que vagin visites, entre elles escolars, per allí. Què no és perillós, segurament. Que no arriba a valors perjudicials aquesta radioactivitat, segurament que també...

Però el fet d'amagar informació, faltar a la veritat i de publicar resultats molt menors als que semblen ser els reals, malgrat les destitucions i els controls radiològics a unes 800 persones tot això, sense cap mena de dubte, no ajudarà a millorar la imatge de les nuclears, una imatge que sembla ja ferida de mort.

P.S. Imatge extreta de Viquipèdia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Recomendado deslizante para blogger