11 d’abril 2008

El restaurant informàtic: menú del dia



Avui amigues i amics blogaires us serviré unes quantes d'aquestes anècdotes informàtiques que n'hi ha per sucar-hi pa, anem a veure:

1. Una vegada quan els ordinadors encara tenien disqueteres d'aquelles de 3 i mig (espero que molts de vosaltres encara les recordeu), un alumne va demanar-me si li podia gravar INTERNET al disquet (recordeu que cabien 1,44 MB en el millor del casos). Vaig quedar temptat d'agafar l'accés directe de l'Internet Explorer i gravar-li allò!

2. Una altre del mateix estil, un alumne va preguntar-me literalment: "Perdona, aquest disquet funcionarà amb l'ordinador? És que el disquet és groc". Senzillament increíble! No serà la prova que ens envaeixen éssers d'altres planetes?

3. Quan treballava a la Facultat d'Empresarials a Reus fa molts anys, eren els inicis dels cd dels ordinadors, vaig veure una vegada un estudiant ja gran que va obrir el lector de cd i va posar-hi a sobre el got de plàstic amb el cafè! Imagineu el merder quan el lector va recular amb el got a dins! Tot el cafè per sobre l'ordinador i la taula!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Recomendado deslizante para blogger