25 d’abril 2008

Fent turisme pels exàmens: L'Hotel de les errades


Després de dies i dies sense saber de mi, ja em torneu a tenir aquí, amigues i amics blogaires. Anem a repassar algunes d'aquestes petites errades d'exàmens, provocades pels nervis, el poc estudi o vés a saber què i que tenen la seva gràcia. Som-hi!
1. Per una noia de 4t d'ESO els submarins nuclears estan construïts de " troncs buidats o ve estan fets amb canyes recobertes de pells d'animals". Impressionant document gràfic! Ja me'ls imagino jo a tots els mariners asseguts a sobre com als troncs dels ràpids de Port Aventura. El problema serà després fer-lo submergir!


2. Qui no té problemes per submergir-lo és un altre company de 4t d'ESO que enlloc de submarins escriu "som marins". Clar que si, home! perquè complicar-nos amb el llenguatge, si són del mar, doncs són marins i prou!


3. I què dir-ne del pobre filòsof grec Arquimedes. Ai, si aixequés el cap! Parlant del seu famós principi un noi de 4t comenta que "el volum exterior es troba a l'interior" (rotllo La Bella y La bestia amb allò de la belleza está en el interior....)

4. Un altre noi comença la frase tot dient: "Si el vaixell té Arquimedes...." Vaja! com si es tractés d'un extra a afegir que no ve de sèrie amb el vaixell en qüestió.

5. I ja ho rematem amb aquell noi que fa uns anys en aquesta mateixa pregunta va comentar tan tranquil: "Arquimedes va inventar el protocol TCP/IP". Si, senyor!I el noi es va quedar tant ample! Ara resulta que a l'Antiga Grècia ja anava Internet! El que són les coses!




P.S. Dibuix molt maco com podeu veure patrocinat per Nike (això almenys vaig pensar en veure els ocells!). Una abraçada a totes i tots i bon cap de setmana!
Hi ha gent que ho fa molt millor, només cal veure aquest enllaç de La Vanguardia http://www.lavanguardia.es/lv24h/20080626/53487925650.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Recomendado deslizante para blogger