30 d’abril 2008

Reflexions: analogies entre el Barça i els finals de cicle


Tot en la vida arriba al seu final, tot cicle té el seu inici i, per tant, la seva fi. Aquest Barça ha tocat fons, fa temps que ho ha fet, però malferit s'havia aferrat a la Champions com a darrera opció d'intentar creure que tot seguia igual, que tot anava bé... però no era així i ara cal adonar-se'n i tornar a fer camí.
Com en la vida, cicles que comencen i acaben de millor o pitjor manera: l'alumne brillant que es treu l'ESO, el Batxillerat, la carrera universitària; el menys brillant que no sap com s'ho treu, però que acaba triomfant; el que ha de canviar de cicle per aconseguir l'èxit en la vida...
Tot té els seus moments i el cas és que quan un cicle s'acaba, això fa temps que ho veus venir encara que intentis negar l'evidència.
El Barça ha de fer renovació total i començar de nou, s'atreviran? perquè hi ha molts cops a la vida que la gent no s'atreveix a reconèixer aquest final i tot segueix igual, per sempre, dins una espiral destructiva que cada cop farà més dur el canvi i faran fugir d'allí els qui encara creien que allò rutllava i mantindran aquells que han destruit el projecte. La vida són canvis i cal afrontar-los. Sort a totes i tots, idees clares i valor!
P.S. Imatge extreta de La Vanguardia, moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Recomendado deslizante para blogger