31 de març 2008

La benzinera informàtica: anècdotes a raig fet



Avui amigues i amics blogaires us parlaré d'un recull d'anècdotes relacionades amb el món de l'ordinador, algunes viscudes per mi mateix, algunes explicades per conegudes i coneguts i d'altres recopilades i llegides en mil i un llocs. Que provin!

1. Un noi va entrar a una botiga d'informàtica i va demanar una bobina de cd's Betadine, ( enlloc de Verbatim, suposo que devia ser per desinfectar l'ordinador de pas).

2. Un pare va a comprar un ordinador per el seu fill i explica que el necessita perquè treballa amb AUTOCAR (enlloc d'Autocad, no perquè sigui xòfer, el fill).

3. Un client demana "una alfombrilla para el ordenador", li donen i després reclama el CD de configuració. (I què li donem? Per Windows XP o per Vista?)

4. A un company llibreter li va entrar una senyora a la botiga i li va preguntar si feia fotocòpies de cd´s (Vaja! de fotocòpies si que en fa, però com no volgués la de la tapa!)

5. Aquesta em va passar a mi fa molts anys a una Facultat on jo era responsable d'una Aula d'Informàtica, hi havia uns ordinadors Apple on el ratolí s'endollava al teclat i aquest, evidentment, a l'ordinador (CPU). Un usuari em crida i em diu que el teclat no li va, que no escriu res; miro i veig que el teclat estava desendollat ( i no existien els sense fil en aquells temps) perquè l'espavilat l'havia desconnectat per endollar el ratolí a l'ordinador(CPU). És clar que no li anava!

P.S. A la fotografia podeu veure una nova modalitat de pagament per Internet. Ja veieu que existeix gent per tot!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Recomendado deslizante para blogger