29 de març 2008

Errades divertides d'exàmens


Anem a desdramatitzar la situació i a comentar algunes errades d'exàmens, que sigui pels nervis, per la pressa, per desconeixement o per vés a saber què, tenen la seva gràcia.
Una abraçada a totes i tots els meus alumnes que són, abans que tot, molt i molt bona gent i valen la pena.

1. Una noia comenta en un control de 3r ESO, responent a la pregunta "El transport aeri", el següent:

"Los aviones tienen alas (cosa increïble, jo mai hi havia caigut), una a cada lado (menys mal, perquè si estesin les dues en el mateix costat!), vuelan (això ja és massa, volen i tot) y dentro se te tapan los oidos". Quanta veritat en tant poques línies, perquè.. que no és veritat potser tot això? I tant que si!

2. Parlant d'inconvenients de l'energia hidroelèctrica, un estudiant comenta que ES TRENQUEN MOLT FÀCILMENT. Uf! Doncs, Déu n'hi do quin perill! perquè deu resultar que avui dia amb tanta cultura reciclable, l'hem portat a l'extrem de fer les presses dels pantans amb paper o cartró i per això es trenquen tant fàcil. Reciclar, SI! però fem les presses de formigó, sisplau.

3. L'energia fotovoltaica, ara que parlem d'energies renovables, per un estudiant és:

"Aquella que es realitza en les centrals de Kodak, serveix per revelar fotos. Avui dia també permeten que portis les teves fotos i les vegis allí mateix." Així que ja sabeu, si mai instal.leu panells solars tingueu en compte les seves aplicacions en el món de la fotografia, tot és estalviar!

P.S. El dibuix que il·lustra el post, és un de tants i tants que podrien sortir i no és de la persona que va fer el comentari dels avions, ja queda clar perquè podeu veure que aquest avió només té UNA ala!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Recomendado deslizante para blogger