08 de març 2008

Flautes que no sonen

Si més no això consta en un treball de Visual i Plàstica entregat per una alumna de 4t d'ESO. El programa, tot s'ha de dir, molt ben fet i coherent, però ai!... amb una errada ortogràfica d'aquelles que donen peu a la brometa fàcil a la que es refereix el titular.
Enlloc de tocar la Royal Academy el que sigui de London passa a tocar per art de màgia i del teclat trapella de l'ordinador, la Poyal Academy of London.
I és clar, llavors apareix el dubte de pensar quins instruments formen part d'aquesta orquestra, com deuen de ser les proves d'accés, el gran talent musical dels britànics i com no, irremediablement a un li acaba venint al cap aquell anunci de TV d'una emissora de ràdio on un pianista tocava sense mans.
En un país de telebrossa com el nostre m'acabo preguntant amigues i amics blogaires, si aquesta orquestra no tindria un merescut lloc a la Gala d'Eurovisió d'avui nit junt amb el Chikilicuatre, el Chiki-chiki i altres espècies. Potser Eurovisió era el seu destí!

3 comentaris:

  1. molt interesant això del poyal academy of london. Com son els inglesos sempre donant la nota amb alguna cosa. Espero ke et vagi molt be amb el blog ke tinguis molta sort.
    Per cert has vist el video ke et vaig dir del rajoydi?
    ens veiem dilluns.

    ResponElimina
  2. profe ets el millor. A veure si cada dia penjes coses tant devertides com aquesta. Ke et vaigi be el blog i que demà guanyi CIU

    ResponElimina
  3. hello profe!!! aki l'autora del poyal i la seva ajudanta, spero k sapigues ki som e??
    dw !!!

    ResponElimina

Post Recomendado deslizante para blogger