10 de març 2008

Eleccions 9-M: Rajoy i Catalunya


Ahir vaig passar-me tot el dia ben liat amb les eleccions des de bon matí, fent d'apoderat, anant a veure als companys per tots els col.legis electorals... fins ben entrada la matinada de dilluns esperant l'onzè diputat nostre que al final ens va tocar gràcies a la llei d'Hondt.

Serem decissius, CiU serà decissiva d'una manera o altra, així almenys ho mostren els resultats, però cal ser pacients i esperar, no ens toca a nosaltres moure fitxa, així que sense presses, malgrat que al final només s'arribin a acords puntuals.

Felicitar al PSOE per la seva victòria, al PP pel seu relatiu augment, a nosaltres mateixos per ser els que millor hem resistit la bipolaritat i a la resta donar-lis ànims i alguns que s'ho facin mirar una miqueta vistos els resultats. Temps al temps, tot acabarà estant al lloc que li pertoca. De moment esperarem a veure d'on bufa el vent.



P.S. Felicitats al Jordi Jané i al Josep Maldonado pel seu èxit al Congrés i al Senat! Per cert, considerant que l'avantatge del PSOE sobre el PP es deu a Catalunya i tenint en compte que sense Catalunya hauria guanyat el PP... formarà part Rajoy de la nova executiva d'ERC al mes de juny amb la idea de Catalunya independent? (gràfic extret de La Vanguardia)

3 comentaris:

  1. FELICITATS PROFE. KI SAP, POTSER EN1 FUTUR LLUNYÀ SERÀS EL PRESIDENT DE LA GENERALITAT.KI SAP, KI SAP...
    ESPERO KE CIU TINGUI 1 BON RESULTAT DE TOT AIXÒ.
    FINS DEMÀ!

    ResponElimina
  2. Una fidel seguidora!

    Primer de tot donar les gràcies a la llei d'Hondt! jeje pel diputat d'última hora!

    Crec que si soms pacients a partir d'ara tot millorarà a Catalunya. Sobretot amb gent assenyada que sàpiguen dirigir un país!

    A veure si a partir d'ara s'adonen de qui és qui treu les castanyes del foc i mira per casa enlloc d'escombrar cap enfora!

    ResponElimina
  3. AYYYYY VILASECÀ !!!!!!!!
    AL FINAL VAIG VOTAR CIU.

    ResponElimina

Post Recomendado deslizante para blogger