07 de març 2008

Els mítings, les tapes i el caviar de beluga

No malinterpreteu la frase del titular amigues i amics blogaires, no és que als mítings de final de campanya es serveixin tapes per a tothom i menys de caviar de beluga (bé, almenys en els que jo conec!).
Les primeres paraules són per explicar el perquè ahir no vaig actualitzar, estava al míting final de CiU al Metropol de Tarragona i després vam anar de tapes al Lucena de Bonavista (us el recomano per cert, atenció especial a la seva famosa ensalada de boquerones, entre d'altres).

La referència al caviar de beluga és per resoldre un dubte existencial d'unes alumnes de 4t d'ESO, al sentir parlar d'aquest tipus de caviar no han pogut evitar d'exclamar: "Amb ho boniques que són les balenes belugues!" i "Com d'un peix tan gran pot surtir això tan petit!".

Explicació: el caviar de beluga NO prové de les balenes belugues, evidentment, sinó que vé de l'esturió beluga. Es tracta del més gran i únic depredador de tots ells i que es troba en perill d'extinció a causa de la pesca furtiva.

3 comentaris:

  1. Tu sempre tant original ninet!!!
    Per si anéssis escàs de recursos on agafar-te a l'hora de fer el teu blog, veig que decantes la balança per escombrar cap a casa.
    Almenys, m'has sorprès amb l'exquisit caviar de Beluga!
    Tinc els meus dubtes a l'hora de saber si el tastaries!

    Una admiradora!

    ResponElimina
  2. soc el ivan, acabo de venir de les Gavarres, de un restaurant-bufet anomenat Mar I Cel, un restaurant que hi tenen molta pojotada, ostes, suxi, voquerons sense amanida i coses d' aquestes, avui et vull fer una pregunta, ¿el caviar de beluga aquest t' el vas menjar? espero una resposta el dilluns.
    P.D espero que dema guanyi el senat els teus, el CIU, vona sort campio!

    ResponElimina

Post Recomendado deslizante para blogger