13 de juny 2011

Quinze!

Quinze, nombre usual als quadrats màgics, eren els anys que tenia l’amor del Manolo i el Ramón del Dúo Dinámico, quinze és el doble i escaig de les núvies que necessitaven els set germans del musical del Stanley Donen, també és el dorsal del Seydou Keita al Barça actual d’en Guardiola i l’etern nombre en el món del bàsquet blaugrana del Juan Antonio San Epifanio “Epi”, ídol de la meva joventut.
Als quinze jugàvem de petits amb les mans intentant aproximar-nos al màxim a aquest nombre sense passar-nos per no perdre, les quinze hores són les tres de la tarda i quinze minuts són un quart d’hora. Quinze és el primer punt d’un joc en tennis, són les anomenades noces de cristall i també les fitxes del backgammon.

I si el factoritzem el quinze es converteix en un 3 per 5, en codi binari és el 1111 i pels romans era XV i pels vila-secans, què és el “Quinze” per a la gent de Vila-seca?
Doncs quinze són els regidors que té Convergència i Unió amb en Josep Poblet i Tous al capdavant al consistori de Vila-seca de 21 possibles després de les passades eleccions municipals del 22 de maig.

Post Recomendado deslizante para blogger