13 de juny 2011

Quinze!

Quinze, nombre usual als quadrats màgics, eren els anys que tenia l’amor del Manolo i el Ramón del Dúo Dinámico, quinze és el doble i escaig de les núvies que necessitaven els set germans del musical del Stanley Donen, també és el dorsal del Seydou Keita al Barça actual d’en Guardiola i l’etern nombre en el món del bàsquet blaugrana del Juan Antonio San Epifanio “Epi”, ídol de la meva joventut.
Als quinze jugàvem de petits amb les mans intentant aproximar-nos al màxim a aquest nombre sense passar-nos per no perdre, les quinze hores són les tres de la tarda i quinze minuts són un quart d’hora. Quinze és el primer punt d’un joc en tennis, són les anomenades noces de cristall i també les fitxes del backgammon.

I si el factoritzem el quinze es converteix en un 3 per 5, en codi binari és el 1111 i pels romans era XV i pels vila-secans, què és el “Quinze” per a la gent de Vila-seca?
Doncs quinze són els regidors que té Convergència i Unió amb en Josep Poblet i Tous al capdavant al consistori de Vila-seca de 21 possibles després de les passades eleccions municipals del 22 de maig.


Un nombre màgic, només imaginat en somnis que representa la cinquena majoria absoluta consecutiva d’en Josep Poblet, un 60% dels vots dels vila-secans i vila-secanes, el millor resultat convergent a tota Catalunya en pobles de més de vint mil habitants i el nombre màxim absolut de regidors assolit en territori català per CiU. És una demostració de confiança absoluta del poble en aquells que, amb Josep Poblet al capdavant, porten fent aquesta feina ben feta des de 1993 i deu anys més enrere amb en Joan M. Pujals. La demostració que la feina ben feta, treballar pel poble i per la seva gent, la humilitat i l’esforç té la seva recompensa i els projectes no s’esgoten mentre hi ha bona gent treballant en ells i pensant sempre en la ciutadania i no en uns mateixos, sense prepotències.
Dissabte van prendre possessió a la una del migdia aquests quinze regidors convergents junt amb els quatre socialistes i els dos populars que conformen els 21 regidors de l’Ajuntament de Vila-seca per aquesta legislatura. Josep Poblet va ser reelegit de nou alcalde amb aquesta majoria absoluta de 15 de 21 regidors i sense cap mena de sorpresa, amb l’abstenció dels quatre regidors socialistes i el vot dels dos populars dirigits al seu cap de files.
Una sessió que va tenir l’anècdota del mal funcionament de l’audio de la sala consistorial, un PP que va fer part del seu discurs en castellà i en un marcat to estatal (seguint directrius nacionals, segurament) i un partit socialista que segueix a la deriva tot aprofitant el paraigua de la crisis per intentar dissimular els seus mals resultats a nivell local.
Quinze, nombre imaginat i somiat, i ara ben real Alcalde! Molts cops els somnis es fan realitat i aquests quinze en són una mostra com també ho és el futur Raval de la Mar fins a La Pineda i tants d’altres. Esperem que molts més somnis puguin anar-se fent realitat en l’esdevenir del temps immediat, present i futur.
Josep Plana i Monné
Secretari d’Organització CiU Vila-seca










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Recomendado deslizante para blogger