10 de juliol 2009

Senyores i senyors: el circ del finançament!

Ara fa ja més de mig any parlava en aquest blog amigues i amics blogaires del finançament de Catalunya com si fos la Neverending Story, la història de mai acabar. Una història plena de contradiccions, mentides, mitges veritats, dates límit incompletes... una història que sembla que toca a la seva fi amb un perdedor clar, Catalunya.

El café para todos autonòmic iniciat en l'època de la UCD acaba passant factura i no som res més que una simple autonomia dins aquest Estado Español on hem de tenir ben clar que PSOE (és a dir, PSC) i PP pactaran sempre que puguin pel bé del nacionalisme, nacionalisme espanyol queda ben clar com ja hem pogut veure recentment al País Basc.

Aquí el PP no els serveix per governar però han trobat uns progres hippyflowers encantats de poder rascar alguna cosa una vegada a la vida ( dos, que ja estem suportant el segon TRISTPARTIT) i uns anomenats catalanistes i d'esquerres que portats per ànsies de poder i creure's més del que poden arribar a ser dins una enveja malaltissa cap al seu germà gran, els han servit per tenir una Catalunya ingovernable des de 2003.

El circ s'ha acabat senyors, el mag ZP reconvertit en Pinotxo ja ha deixat la pista central, els malabaristes de xifres falses i amics de marejar la perdiu ja han actuat i només ens queden ja els pallassos, només que aquests no fan riure, millor dit, si que fan riure però perquè es riuen d'ells no amb ells. La llàstima es que han aconseguit que es riguin de Catalunya.

El finançament arriba a la seva fi, fins i tot Castells que semblava l'home de vermell més assenyat (color vermell- roses - assenyats, una paraula no quadra en aquesta relació) ha fet volar la seva faldilla com la Kelly LeBrock i ara és més feliç que Batman amb el seu batmòbil movent-se en pactes dins la nocturnitat com a Gotham City... Ells ho tenen clar, això del finançament ja està dat i beneït, saben que els seus socis flowers acceptaran tot el que els diguin i la clau la té Esquerra, sempre la té Esquerra.

Quin perill que sempre tingui la clau de tot un conserge maldestre que no sap on les endreça ni a quins panys pertanyen cadascuna. Primer van baixar a 3800 M €, en un intent de no estar tant lluny del que es veia venir que donarien ( lleugerament per sobre els 3000 M € en els millors escenaris); després avui treuen pit, fan numerets mediàtics, envien SMS als militants avisant que no accepten ho pactat per Castells i convocatòria urgent per diumenge per decidir si donen el Si o el No. Ja els veig com si fos "Operación Finançament" i enviant SMS tota la militància al número 2014 (data màgica per ells) amb la paraula clau: FINANÇAMENT.SI, FINANÇAMENT.NO i sortejant viatges a Perpinyà amb Carod de guia.

O caixa o faixa amics d'esquerra... o deixeu el circ o agafeu el saxòfon i comenceu la gran desfilada final amb els vostres socis de Govern per celebrar la bona nova del Finançament.
Ara ens espera un cap de setmana de protagonisme d'Esquerra, té la clau, torna a ser la Reina de la Festa; només ens cal saber si sap ja finalment quin és el pany correcte o si fan com quan en l'anterior trispartit i l'Estatut i diuen ens en anem que tenim el sopar al foc però ja tornem...
O traguen ja amb ho pactat sense fer volar coloms ni fent veure coses que no són (caldria hipnosi col.lectiva) i queda ben clar que ja no trien Catalunya o tanquen el circ per falta d'efectius sense penjar el cartell de TORNO EN 5 MINUTS i tornen a donar sentit a la lletra C. Ànims que podeu fer-ho bé, cada cop queden menys panys per posar la clau.
Visca Catalunya! I Catalunya per damunt de tot, no ho oblidem mai, patriotes.

Més informació de com evoluciona la cosa...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Recomendado deslizante para blogger