22 de febrer 2009

Carnavalòdrom de Vila-seca: Un gran èxit!

Sembla ser pels comentaris que m'arriben i he sentit que ahir el Carnaval de la veïna Reus va deixar molt que desitjar... és lògic, allí el Carnaval ja el fa l'Alcalde i el seu opositor juantxi a cada Ple de l'Ajuntament, així que estan de broma i xauxa contínua i no cal cap Rua per fer gresca i xerinola...

A Vila-seca enguany ens hem posat les piles, o per ser més exactes, bateries de Liti i de les grans com els futurs cotxes elèctrics perquè la gresca, la música, el saber gaudir i la festa no van parar, així com la música i la llum... tot plegat molt maco i molt espectacular!

Difícil quantificar la quantitat de gent que omplia de gom a gom l'Avinguda Ramon d'Olzina en el seu tram des de passat l'hotel Atenea fins una mica abans de la rotonda de la Creu Roja per viure l'ambient del Carnavalòdrom, però que eren unitats de milers de persones, sense cap dubte. 

Felicitar a l'Ajuntament, a les comissions de festes del Carnaval,  a tothom que hi hagi tingut a veure i com no... sobretot a totes les colles participants per la seva rauxa i el seu bon saber fer. Endavant i per molts anys que això fa molt bona pinta!

P.S. Per cert, avui "El Blog vila-secà d'en Pep Plana" fa un any d'existència, gràcies a totes i tots vosaltres pel vostre interès i ànims. Una abraçada i que sigui per molts anys més! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Recomendado deslizante para blogger