23 de gener 2009

La importància de dir-se Tecla...

En aquest món de fum, mitges veritats i somriures enverinats que ens tenen acostumats els socialistes, en aquestes arts malabars i funambulismes que ells practiquen, ara cal afegir la vessant humorística.

 Perquè imagino que ningú pot prendre's seriosament, almenys anant serè, la proposta de l'Alcalde de Tarragona, en Ballesteros per incentivar que els pares posin Tecla a les seves filles.

Populisme i demagògia són termes que en aquest cas es queden curts per descriure aquesta situació, potser estem davant un nou dia dels Innocents i no n'estem assabentats?

Què si beques escolars, la mona i els Reis d'Orient fins als 16 anys, etc... ja posats també que els paguin els estudis de piano al Conservatori i la carrera d'Informàtica, perquè és un acudit, no?

Ja veig l'aranya Tecla (veure dibuix adjunt) dels dibuixos animats de "L'abella Maia" venint a reclamar que és tarragonina i una manifestació dels "Magís" per la Rambla reclamant la igualtat de sexes i la paritat. Per cert, les butlletes d'inscripció al PSOE aniran sota la safata de la mona, grapades a la beca escolar o embolcallades com regal de Reis?

Això si, un cop fets els 16 anys, totes a canviar-se el nom... potser hi haurà noves i atractives ofertes a partir d'aquella edat per altres noms en desús, com ara "Inocencia" ja posats!

P.S. Dibuix extret d'Internet dels dibuixos animats de "L'abella Maia", cal observar la seva cara de tristesa de la pobre abella per dir-se Maia i no Tecla!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Recomendado deslizante para blogger