01 de març 2008

No aparqueu a les palmeres!

Això m'ho he trobat aquest migdia tot passejant per La Pineda. Avui dia està clar que aparcar és tot un problema: excès de cotxes, tot són pàrquings subterranis de pagament, zones blaves amb la maquineta corresponent...
Costa moltíssim trobar un forat on deixar el cotxe perquè tots ens hem aburguessat una miqueta i el fem servir fins i tot per anar a comprar el pa a la cantonada.
Llavors passa el de sempre, després de tombs i tombs buscant un lloc gratuït on poder deixar-lo, molts cops acabem aparcant malament sobretot si es només per una estoneta.
Per això trobo molt bé iniciatives com les de la fotografia, perquè avui dia ni les palmeres se'n salven! Qualsevol dia algú deixarà el cotxe a dalt d'una davant la manca d'espai gratuit.
Així que aqui ja s'han curat en salut i en previsió del que vindrà ja tenen la seva palmera protegida de cotxes mal aparcats. Enhorabona! Gent així de brillant fan gran Catalunya!

1 comentari:

  1. Aquesta notícia ha estat publicada pel Diari La Vanguardia el dia 4 de març de 2008 a la secció digital "El lector opina". Aquí teniu l'enllaç per si ho voleu mirar:

    http://www.lavanguardia.es/lv24h2007/20080304/53442048376.html

    ResponElimina

Post Recomendado deslizante para blogger