22 de novembre 2008

Casa Gran del Catalanisme a Bellaterra

Avui a les 9.30 hores a Bellaterra i sota el suggerent lema: "Si sumem, podem!" hem estat convocats els primers cent agents referencials d'aquesta Casa Gran per anar posant fil a l'agulla i començar a visualitzar en la pràctica tots aquests conceptes teòrics tan engrescadors. És percep l'inici de l'onada, el principi de l'estat embrionari d'aquest canvi, d'aquest resorgir i refundació del catalanisme, de regeneració democràtica. La sensació, com molts deien, d'estar davant un moment transcendental i important.

La Casa Gran no deixa de ser un moviment amb vocació majoritària obert a tot tipus de sensibilitats on sota l'eix vertebrador de Convergència tenen refugi i aixopluc les més diferents tendències i ideologies amb un nexe comú: Catalunya, el catalanisme i el concepte de pàtria, el patriotisme com actitud de servei ple d'il.lusió i compromís per part de tots nosaltres amb les persones i Catalunya com a centre d'atenció. 

No deixem passar aquesta oportunitat tots plegats, tinguem la ideologia política que tinguem, només cal que treballem tots junts per Catalunya, sense personalismes, sumant esforços i no fent fora ningú, acceptant a tots aquells/es que vulguin formar part del projecte de la Casa Gran amb l'objectiu de tenir el millor per Catalunya. Catalunya és per mi el meu país, la meva pàtria, la meva terra... com per a molts i cal sentir-nos orgullosos d'aquest sentiment patriòtic vers el nostre país i la nostra llengua i no amagar-nos. Visca Catalunya!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Recomendado deslizante para blogger