22 de març 2008

Recursos per al teu Blog


Bon dia amigues i amics blogaires! Després del breu parèntesi per vacances torno avui de bon matí i amb dues notícies alhora per compensar.
Aquesta primera com podeu veure parla de recursos per al vostre Blog o també de pàgines divertides on podeu fer algunes cosetes. Ja us n'aniré posant més:
1. http://www.onlinewahn.de/generator/m-maker.htm Pàgina alemanya on podeu fer diferents fotos divertides tipus com la moneda que il·lustra aquest article, també carnets, etc... Està en alemany.
2. http://www.queeky.com/, Pàgina on podeu fer els vostres dibuixos on-line i que també podeu incorporar com a eina al vostre Blog. (Encara la faré servir per Visual i Plàstica, jejeje).
3. http://www.ebuddy.com/, Pàgina que ja coneixeu molts i que us permet entrar al MSN messenger i altres programes similars com el de Yahoo per si passa com aquests darrers dies que algun d'ells no funcionava.
4. http://www.widgetoko.com/, Pàgina amb diferents widgets o eines per desenvolupar al vostre Blog o pàgina Web, n'hi ha algunes de força curioses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Recomendado deslizante para blogger