08 de març 2013

Fem dissabte

 Fem dissabte encara que sigui en divendres o en dijous o fins i tot en diumenge però fem neteja i ben feta d’una vegada per totes, esquitxi a qui esquitxi, es digui com es digui i sigui del partit que sigui.
Fem dissabte en els temps actuals de crisi, de pèrdua progressiva dels valors, de manca de referents on cal donar el tomb a la situació i encarar-la degudament i afrontar amb decisió el que hagi de venir. En una futura Catalunya independent no hi ha lloc o no n’hi hauria d’haver per corruptes, traficants d’interessos, amics dels béns aliens i d’altres espècies del gènere presumptes o no.
En el procés cap a la Catalunya independent les primeres fileres, el comandament ha d’estar en mans de gent honesta, sincera i amb qui poder  confiar, que portin recte el timó camí d’Ítaca i que malgrat els durs atacs que rebin no ens portin a les roques.
En aquest procés cercant la nostra llibertat no ens podem permetre interessos personals que acabin amb el somni col·lectiu, ni victimisme embolcallat amb la senyera ni personalismes varis. Catalunya és ho primer i passa davant de tot i això ho ha de començar a entendre i veure tothom.

Post Recomendado deslizante para blogger