21 de febrer 2013

Jo de gran vull tornar a ser petit

Jo de gran vull tornar a ser petit i no perdre mai la innocència infantil; ser clar, honest i sincer i anar sempre de cara perquè els petits no tenen vergonya, nosaltres érem així i el pas del temps ens ha anat espatllant, hauríem de tornar a ser sincers i dir el que pensem sense tenir por a la resposta que rebrem, aquesta hauria de ser la nostra pràctica habitual.

Jo de gran vull tornar a ser petit per poder dir que no tots els mètodes que ens expliquen com a revolucionaris i nous pel sol fet de venir dels EUA i d’acabar en “-ing” ho són i que, per exemple, parlar de “mentoring” no deixa de ser parlar dels treballadors de tota la vida que ensenyen als seus aprenents, ben típic de la petita i mitjana empresa catalana. (excepció feta d’Obi wan Kenobi que li va sortir un aprenent seduït pel costat fosc!)
Jo de gran vull tornar a ser petit per poder dir que el pitjor que ens podia haver passat si Eurovegas s’hagués instal·lat aquí no era ni el risc de prostitució de luxe ni que s’establissin bandes organitzades del món del crim ni res d’això, poder dir que el pitjor hauria estat veure en Dyango o en Peret convertits en els Frank Sinatra catalans (esperem que BCN World no agafi la idea ).

07 de febrer 2013

Aparició Mariana

Virtual, breu i sense preguntes. Una autèntica aparició mariana (de Rajoy), un personatge fet per deixar-nos a tots ben bocabadats! I és que darrerament va d’un SOBRAT!
Llegeixo que des d'avui, Dijous Gras, ja mana el Rei Carnestoltes, disculpeu la meva ignorància donat que jo pensava que això ja feia temps i temps que ens estava passant en uns constants sainets hispànics on el “divertimento” brilla per la seva absència dins un Carnaval i una befa i mofa constants. Curiós que en Rajoy escollís el famós Dia de la Marmota americà per decidir sortir del seu cau, encara que fos dins la virtualitat, i el cert és que la seva aparició mariana ens va deixar dins un bucle constant infinit com la famosa pel·lícula d’en Bill Murray.
Sembla ser que en Bárcenas té tants comptes oberts: Facebook, Twitter, Gmail ... que no recorda si en va obrir cap a Suïssa. Sempre que Suïssa existeixi, és clar, donat que al pas de negació contínua que anem aviat dubtarem de l’existència real d’aquest país. Dins aquest món virtual tipus Matrix d’en Mariano caldrà començar a preguntar-se quina pastilla s'ha pres al final perquè es comença veient "hilillos de plastilina" on hi ha catàstrofes ecològiques i s'acaba imaginant tot un món virtual que nega la realitat.
Post Recomendado deslizante para blogger