08 de març 2013

Fem dissabte

 Fem dissabte encara que sigui en divendres o en dijous o fins i tot en diumenge però fem neteja i ben feta d’una vegada per totes, esquitxi a qui esquitxi, es digui com es digui i sigui del partit que sigui.
Fem dissabte en els temps actuals de crisi, de pèrdua progressiva dels valors, de manca de referents on cal donar el tomb a la situació i encarar-la degudament i afrontar amb decisió el que hagi de venir. En una futura Catalunya independent no hi ha lloc o no n’hi hauria d’haver per corruptes, traficants d’interessos, amics dels béns aliens i d’altres espècies del gènere presumptes o no.
En el procés cap a la Catalunya independent les primeres fileres, el comandament ha d’estar en mans de gent honesta, sincera i amb qui poder  confiar, que portin recte el timó camí d’Ítaca i que malgrat els durs atacs que rebin no ens portin a les roques.
En aquest procés cercant la nostra llibertat no ens podem permetre interessos personals que acabin amb el somni col·lectiu, ni victimisme embolcallat amb la senyera ni personalismes varis. Catalunya és ho primer i passa davant de tot i això ho ha de començar a entendre i veure tothom.

No hi ha dubte que venen i vindran temps molt difícils i aniran a per nosaltres amb totes les seves bones i, sobretot, males arts i la més mínima ombra sobre el procés que engeguem pot causar una ferida mortal que trigui generacions a curar-se.
Siguem valents tots plegats, donem la cara i fem neteja, fem dissabte a fons... Molta gent està molt implicada, creu molt en el país i en el camí iniciat i és gent honesta. Fem-los costat i donem-los el suport i l’escalf necessari. Existeix en l’ambient la sensació que volen crear desafecció política i que així a la població tant li faci la independència o no, un desgast continu i contra això cal lluitar.
Cal fer molta neteja i que quedi clar que es fa, amb un discurs clar sense ambigüitats i amb força endavant i si cal deixar gent pel camí, caldrà i sense manies. Cal regenerar i acabar amb tota aquesta hipocresia, peti qui peti.
Existeix un immobilisme que costa de trencar perquè en molts casos prové de la mateixa estructura i anar fent forat o cercar el sol sota tanta ombra costa i desgasta. Però ens en sortirem sense cap dubte, no tenim altra manera de tirar endavant ni cap altra opció a contemplar. Lluitar contra aquesta por que molta gent sembla no adonar-se de la transcendència del moment.
Un país ens espera i no li podem fallar, si ho fem no tornarà a haver una oportunitat com aquesta en generacions i ja podem oblidar-nos del país, del nostre fet diferencial i de tot. Ara és el moment de Catalunya, no ho oblidem passi el que passi.
Visca Catalunya!








2 comentaris:

  1. Que la força ens acompanyi i no ens deixi!!! Que el camí no està precisament ple de roses...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Així és Alba, un camí dur i complicat ple d'entrebancs i a sobre amb obstacles afegits. Cal ser forts i directes i tirar endavant no permetent la més mínima ombra de dubte. Una forta abraçada!

      Elimina

Post Recomendado deslizante para blogger