20 d’octubre 2012

Angry Wert

Article publicat a la secció Tribuna del Diari Més aquest divendres 19 d’octubre on comento de forma irònica l’actualitat del ministre Wert i els seus constants comentaris sobre Catalunya i els històrics moments que estem vivint. Espero que us agradi!
José Ignacio Wert em faria una certa gràcia si no fos perquè acostuma a dir-les de l’alçada d’un campanar i (que no del partit popular) joc Angry Birds. I és que el ministre Wert, home del corrent aznarià de les FAES, educat però intransigent i que parla català millor que el seu mestre Aznar que només ho feia en la intimitat, darrerament s’està cobrint de glòria.
sense cap mena de vergonya o penediment posterior amb el seu aire entre castís i xulesc. Molt encertada la ironia del “Polònia” de TV3 jugant amb el cognom del ministre, el seu to sempre molest i enfadós i la similitud fonètica amb el popular
Va, admetem-ho d’una vegada per totes i no ho amaguem més: Wert és un agent doble català. Sí, sí el que esteu sentint... La seva sobre actuació per semblar “español” d'èpoques passades en blanc i negre el delata, ha exagerat massa el paper. Ara cada vegada que parla neixen nous independentistes com si es tractés d’un curiós efecte papallona on unes paraules d’ell fan aparèixer a l’instant un tsunami de patriotes catalans.
Post Recomendado deslizante para blogger