27 de març 2011

Bestial i mai millor dit!

Fa poc que Reus ha inaugurat el seu esperat Tecnoparc publicitat fa anys i panys per tot arreu i que sembla ser que ha de ser "el no va más" de tots els parcs d'oci, fires i cultura popular i tradicional diversa que es fan i es desfan.

Va entrar en servei amb un saló de cotxes antics i el cert és que venia de gust anar-hi independentment de la temàtica escollida per veure en funcionament l'esperada joia de la corona del "tristpartit" socialista reusenc i com de maco, bonic i preciós ha quedat tot. 
Pensant que la canalla potser en un saló d'aquestes característiques estaria més pendent d'anar al Viena proper que d'assistir-hi, vam esperar a aquest cap de setmana que es realitzava el 2n saló de la mascota "Bestial" per anar-hi i veure aquestes modernes instal.lacions tot aprofitant una temàtica que a les nenes els venia més de gust i perquè no dir-ho, passar una tarda de dissabte de dia trist i ensopidot i més aviat fresqueta d'una millor manera.

El cert és que per anar-hi els vila-secans ho tenim de conya, Bellisens avall i llestos! i amb la crisi i els hotels que havien de fer-se i no es deuran fer i d'altres inversions que vés a saber que en serà d'elles i si al Tecnoparc arriben, el cert és que hi ha tant de solar disponible que aparcar no és cap somni impossible sinó més aviat el contrari.

Malgrat la disponibilitat fàcil d'aparcament en veure que l'aparcament soterrani sota l'edifici de la Fira era gratuït cap allà va tirar el cotxe, amb ganes de veure també les instal·lacions soterrades, els accessos, aparcar a cobert per si de cas el temps decidís fer de les seves i sobretot aprofitar per estar-hi ara que no es paga que vista la disponibilitat d'aparcament extern en superfície vés a saber quan trigarem a tornar a baixar-hi.

Quan vam arribar poca gent hi havia i l'accés va resultar fàcil i fluïd, les instal·lacions vistes des de fora, amb la plaça exterior i l'ampli accés prometen molt... però poca cosa més de positiva ens quedava per viure i veure... Anem per parts:

Les entrades a 4 € per persona... uf! excessiu ho vaig trobar, tot considerant que no s'arribava ni a la trentena d'expositors pels que vaig comptar i les condicions i presentació de la jornada tampoc donaven mostres per justificar aquest preu. Això si, menors de 7 anys no pagaven i si portaveu la mascota aquesta només pagava 1 € (només faltaria).
Post Recomendado deslizante para blogger