09 d’octubre 2010

El malson de Gaudí

Una història de ciència-ficció que esperem no es produeixi.


“Barcelona, tardor de 2010. Quan van dir que la tuneladora ja arribava a la Sagrada Família ningú podia arribar a imaginar que darrera de tot això hi havia una de les conspiracions més ben planejades de la història.... “ així podria començar , de fet, el nou Best Seller d’en Dan Brown com comentàvem amb el meu amic Jaume aprofitant la visita del Papa, la tuneladora, la Sagrada Família i el record de les Torres Bessones, una sèrie de coincidències que donen per a bones teories de la conspiració i algun millor llibre encara amb projeccions cinematogràfiques a Hollywood.

En aquest context de ciència-ficció i ja bromejant del tema i de tots aquells que veuen conspiracions per tot arreu, jo ja veig en Tom Hanks fent el paper d’un executiu amb problemes i molt vingut a menys que ha acabat fent d’ estàtua humana i que ara s’ha quedat sense feina dins els torns rotatius de quinze i quinze persones de la Rambla de Barcelona i que casualment sent una conversa que el posa sobre la pista d’una conspiració que ningú creu en venir d’un perdedor com ell.

En Bruce Willis seria un mosso d’esquadra donat a la beguda per superar un trauma que té a partir de la mort d’uns innocents en una situació mal resolta per ell i que la seva dona ha acabat deixant i que seria l’únic que escolta en Tom Hanks (dins un bar, és clar) i intenten junts que algú cregui a dos perdedors com ells i que s’adonin de la conspiració existent per acabar amb Sa Santedat i alhora amb el gran somni de Gaudí, la Sagrada Família.
Post Recomendado deslizante para blogger